Новооржицька громада
Полтавська область, Лубенський район

Звіт про проведення внутрішньої оцінки якості соціальних послуг комунальної установи Центр надання соціальних послуг Новооржицької селищної ради

Дата: 29.05.2024 13:39
Кількість переглядів: 66

Звіт

про проведення внутрішньої оцінки якості соціальних послуг комунальної установи Центр надання соціальних послуг

Новооржицької селищної ради

 

      На виконання наказу Міністерства соціальної політики України від

27.12.2013 № 904 «Про затвердження Методичних рекомендацій з проведення моніторингу та оцінки якості соціальних послуг» з метою визначення  рівня задоволення отримувачів соціальних послуг, в Центр надання соціальних послуг Новооржицької селищної ради було проведено внутрішню оцінку якості соціальних послуг таких відділень: соціальної роботи, соціальних послуг за місцем проживання, надання натуральної та грошової допомоги протягом 2023 року.

   Були використані наступні методи оцінки: вивчення звітної документації, співбесіди, аналіз отриманих повідомлень, у тому числі звернень отримувачів соціальних послуг.

   Внутрішня оцінка якості надання соціальних послуг ЦНСП Новооржицької селищної ради проводилась за критеріями: адресність та індивідуальний підхід, результативність, своєчасність, доступність та відкритість, зручність, повага до отримувача соціальної послуги, професійність.

   Всього за 2023 рік надано соціальних послуг 1504 громадянам похилого віку та особам/сімям, які опинилися в складних життєвих обставинах:

  • відділення     соціальної допомоги за місцем проживання 251 громадянина    
  • відділення     надання натуральної та грошової допомоги     - 851 громадян
  • відділення     соціальної роботи -  483 громадян.

    В ЦНСП Новооржицької селищної ради постійно проводиться систематична робота щодо широкого інформування населення про соціальні послуги, які можна отримати в ЦНСП Новооржицької селищної ради та порядок їх надання, шляхом розміщення інформації на інформаційних стендах ЦНСП Новооржицької селищної ради та Новооржицької селищної ради, створена сторінка в мережі фейсбук де громадяни можуть ознайомитись з переліком послуг та корисною інформацією діяльності установи.

  Здійснюючи аналіз діяльності ЦНСП Новооржицької селищної ради, враховуючи звіти про проведення моніторингу та внутрішньої оцінки якості надання соціальних послуг у відділеннях, згідно шкали оцінки якісних показників соціальних послуг діяльність установи відповідає встановленому рівню – «ДОБРЕ»

 

 

Директор                                                                   Олександр КОВАЛЬОВ

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь