A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новооржицька громада
Полтавська область, Лубенський район

Шановні мешканці Полтавщини! Обʼєднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють» шукає воїнів, які готові битися за Україну!

Дата: 21.03.2024 13:30
Кількість переглядів: 25

photo_2024-03-19_11-28-16.jpg

Шановні мешканці Полтавщини! Обʼєднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють» шукає воїнів, які готові битися за Україну!

Це воєнізований підрозділ Національної поліції України, який захищає свою країну на найгарячіших напрямках фронту.

Щодня відважні захисники та захисниці України дають гідну відсіч російським окупантам, які за всяку ціну намагаються знищити наші домівки, нашу державність та нашу націю. Ворог прагне відібрати нашу землю, знищити нашу культуру та вкрасти нашу історію. Тож сьогодні кожен із нас має виконати свій конституційний обов'язок і захистити рідну землю від кривавого терористичного російського режиму. Бо ніхто, крім нас, цього не зробить. Для підсилення спротиву та відсічі ворогові закликаємо всіх мешканців області долучатися до Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють». У нас ви матимете змогу захищати державу якісними видами озброєння, проходити службу в Нацполіції та отримувати високу заробітну платню. Після нашої перемоги ви продовжите службу в рядах Нацполіції, маючи неоціненний досвід, що високо ціниться не тільки в Україні, а й за її межами, в різних міжнародних місіях та тренінгово-консультативних операціях. Тож зробіть свій вибір і долучайтеся до команди відважних та непереможних українців, які люблять свою Батьківщину та докладуть максимум зусиль, щоб наші діти жили у вільній, демократичній та мирній країні.

Подати заявку ви можете за номером мобільного телефону – 095-884-93-98, 099–071-51-87 або звернутися до будь-якого підрозділу Лубенського районного відділу поліції».

Подати анкету можна також на сайті: https://www.npu.gov.ua/liut-shukaie-voiniv

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь