A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новооржицька громада
Полтавська область, Лубенський район

Староста Воронинцівського старостинського округу Олександр Миколайович Романенко відзвітував за роботу у 2023 році

Дата: 19.03.2024 14:21
Кількість переглядів: 28

Староста Воронинцівського старостинського округу Олександр Миколайович Романенко відзвітував за роботу у 2023 році

 

У понеділок, 18 березня 2024 року, у приміщенні колишньої Воронинцівської школи, а потім у Хорошківському БК  відзвітував за роботу у 2023 році староста Воронинцівського старостинського округу Олександр Миколайович Романенко.

20240319_142235.jpg

На звіт старости завітали жителі сіл: Воронинці,Новоселівка, Приймівщина, Котляревське , Козаче,МаксимівщинаЧеревки, Хорошки,  Заріччя,Сліпорід, місцеві підприємці, депутати селищної ради, директор ТОВ «Рост -Агро», керівники відділів Новооржицької територіальної громади на чолі з головою громади Тітенко А. П.

Наша держава і наша громада — це перш за все люди — працьовиті, мужні, щирі, чесні та відверті. Саме завдяки людям вже другий рік поспіль наша держава тримається і нищить ворога на усіх напрямках.  Від Воронинцівського старостинського округу в Силах оборони України служать десятки чоловіків і хлопців, староста зачитав та подякував кожному чоловіку – жителю старостинського округу за мужність та любов до рідної землі, до України.

Хвилиною мовчання вшанували загиблих воїнів, що віддали своє життя, боронячи нашу землю від російського агресора, захищаючи суверенітет та територіальну цілість держави, та жителів старостинського округу, що відійшов у вічність .

20240319_142301.jpg

Звітуючи перед громадою про свою роботу, окрім статистичних даних та  господарської частини роботи Олександр Миколайович особливо відзначив роботу, яку спільно з громадою інтенсивно проводили після повномасштабного вторгнення росії та територію України. А це всебічна підтримка Збройних Сил України, волонтерська допомога та підтримка внутрішньо переміщених осіб.

20240319_142438.jpg

20240319_142533.jpg

«Майбутній розвиток нашого старостату  я бачу одному — єдності, зміни будуть тоді, коли ми разом докладемо зусиль для вирішення спільних проблем”. Навчимося говорити і чути один одного.»

Після доповіді старости мешканці громади цікавилися питаннями ремонту доріг комунального та місцевого значення, ремонту моста через річку в селі Черевки та Хорошки; відновлення автобусних маршрутів; роботою вуличного освітлення; благоустрою місцевих кладовищ; зрізки аварійних дерев у селі; вивезенням сміття. 

Змістовно на усі питання жителів старостинського округу  відповідали представники громади та селищний голова. Зокрема, керівники запевнили жителів громади, що кошти, заплановані на ремонт комунальних доріг у поточному році, будуть розподілені для кожного старостинського округу. За ці кошти проведуть частковий  поточний ремонт доріг комунальної власності.

На завершення староста Воронинцівського старостинського округу подякував підприємцям, фермерам та мешканцям громади за розуміння та співпрацю. А керівники територіальної громади  закликали мешканців громади звертатися з наболілими питаннями чи пропозиціями до старости та селищної ради  задля ефективного вирішення проблем і розвитку старостинського округу та Новооржицької громади в цілому.

20240321_090538.jpg

20240321_090558.jpg

20240321_090608.jpg

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь