A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новооржицька громада
Полтавська область, Лубенський район

Загальнодоступний інформаційний ресурс ДПС – зручний інформаційний сервіс для платників податків

Дата: 10.11.2023 08:06
Кількість переглядів: 20

ЗИР 2.jpg

Загальнодоступний інформаційний ресурс ДПС – зручний інформаційний сервіс для платників податків

 

Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що на офіційному вебпорталі Державної податкової служби України  за посиланням  https://www.tax.gov.ua/  розміщений сервіс  «Загальнодоступний інформаційно довідковий ресурс» (ЗІР).  Його робота направлена на забезпечення суспільства своєчасною, достовірною і повною довідковою інформацією у вигляді відповідей на запитання із понад 37 напрямків, зокрема: ставки податків; глосарії та довідники; щоденна підбірка відповідей на двадцять актуальних запитань; податковий календар, який містить систематизовану інформацію про терміни сплати податків і зборів, платежів, подання звітності до органів ДПС; зміни в податковому законодавстві, з можливістю підписки на отримання таких змін на електронну адресу та інше.

ЗІР постійно вдосконалюється та орієнтується на інформаційні потреби платників податків. Інформаційний сервіс  надає можливість платникам податків мінімізувати витрати часу на отримання інформації і самостійно ознайомитися з відповідями на запитання щодо оподаткування, єдиного внеску та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на ДПС.

Щоб мати можливість отримувати повідомлення  про останні зміни в законодавстві на електронну адресу, платнику податків необхідно зайти на «Загальнодоступний інформаційно довідковий ресурс»,  за посиланням https://zir.tax.gov.ua/, знайти вкладку «Інформування платників податків», натиснути «Приєднатися» та зареєструватися, заповнивши Форму зворотного зв’язку (заповнити та відправити). Після реєстрації на  електронну адресу платника податків будуть систематично надходити новини законодавства.

У ЗІР, скориставшись переходом у Viber чи Telegram, можна отримати інформаційно-довідкові послуги від Контакт-центру ДПС, надіслати електронного листа із запитаннями, які будуть розглянуті у найкоротший термін, або отримати допомогу з використання ЗІР від працівника Контакт-центру ДПС.

Також звертаємо увагу платників податків, що відповіді на свої запитання щодо оподаткування, єдиного внеску та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на ДПС, платники податків можуть отримати звернувшись до Контакт-центру ДПС за номером телефону 0 800 501 007 (для дзвінків з України) та  +38 044 454 16 13  (для дзвінків із-за кордону). 

 

Завантажуй зручний мобільний застосунок «Моя податкова» - простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян,

а також сплати податків з використанням платіжних систем.

Приєднуйтесь, щоб володіти найактуальнішою інформацією щодо податкового законодавства «Контакт-центр Податкової» месенджерах Viber Telegram

Головне управління ДПС у Полтавській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь