Новооржицька громада
Полтавська область, Лубенський район

рішення селищної ради №44 «Про розгляд та затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передача земельної ділянки у власність гр. Фесенко Ярославу Олександровичу»

Кількість переглядів: 2
Скликання: 8 скликання
Сесія: 51 сесія восьмого скликання
Тип документу: рішення селищної ради
Дата прийняття: 28.03.2024
Дата оприлюднення: 08.04.2024
Номер документу: 44
Назва документу: Про розгляд та затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передача земельної ділянки у власність гр. Фесенко Ярославу Олександровичу
Прикріплені файли:

          

 

 

НОВООРЖИЦЬКА    СЕЛИЩНА    РАДА

ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

П’ятдесят перша сесія восьмого скликання

 

 Р І Ш Е Н Н Я

     

 28 березня 2024 року                        смт Новооржицьке                                                №   44

 

Про розгляд та затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж

земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і

обслуговування житлового будинку, господарських

будівель і споруд (присадибна ділянка) та передача

земельної ділянки у власність

гр. Фесенко Ярославу Олександровичу

 

     Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, 22, 40, 81, 90, 91, 118, 121, 125, 126, 186 Земельного кодексу України, ст. 19, 20, 25, 50 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяву та подану технічну документацію із землеустрою гр. Фесенко Ярослава Олександровича згідно КВЦПЗ - 02.01 «Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», яка знаходиться за адресою с.Лазірки вул. Привокзальна,13 Лубенського району Полтавської області враховуючи рекомендацію постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, земельних відносин, будівництва, архітектури та просторового планування, збереження навколишнього природного середовища, освіти, культури, охорони здоров’я, фізичного виховання та соціальної політики, селищна рада

 В И Р І Ш И Л А :

 

1.Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1534 га кадастровий номер 5323683001:01:006:0002 згідно КВЦПЗ - 02.01 «Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», яка розташована за адресою с.Лазірки вул. Привокзальна,13 Лубенського району Полтавської області.

2.Передати в приватну власність гр. Фесенко Ярославу Олександровичу земельну ділянку площею 0,1534 га кадастровий номер 5323683001:01:006:0002 «Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)», яка знаходиться за адресою с.Лазірки вул. Привокзальна,13 Лубенського району Полтавської області.

3.Зобов’язати гр. Фесенко Ярослава Олександровича оформити право власності на земельну ділянку відповідно діючого законодавства.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, земельних відносин, будівництва, архітектури та просторового планування, збереження навколишнього природного середовища, освіти, культури, охорони здоров’я, фізичного виховання та соціальної політики.

 

 

Селищний  голова                                               Анатолій   ТІТЕНКО


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь