Новооржицька громада
Полтавська область, Лубенський район

рішення селищної ради №39 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у розмірі земельної частки (паю) та передачу у власність громадянам земельних ділянок для ведення фермерського господарства за межами с. Остапівка»

Кількість переглядів: 5
Скликання: 8 скликання
Сесія: 51 сесія восьмого скликання
Тип документу: рішення селищної ради
Дата прийняття: 28.03.2024
Дата оприлюднення: 08.04.2024
Номер документу: 39
Назва документу: Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у розмірі земельної частки (паю) та передачу у власність громадянам земельних ділянок для ведення фермерського господарства за межами с. Остапівка
Прикріплені файли:

                                                                                                                              

                                      НОВООРЖИЦЬКА  СЕЛИЩНА РАДА

                   ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                    П’ятдесят перша сесія восьмого скликання

                                                             Р І Ш Е Н Н Я

     

  28 березня 2024 року                       смт Новооржицьке                                             №  39

                                    

Про затвердження   проекту землеустрою                                                                                                                               щодо відведення земельних ділянок у розмірі                                                                                                            земельної частки (паю) та передачу у власність                                                                                           громадянам земельних ділянок для ведення                                                                                             фермерського господарства  за межами с. Остапівка                                                                                                     

Керуючись Земельним кодексом України, Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель», Законом України «про державний земельний кадастр», Законом України «Про Державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Законом України «про землеустрій», Законом України «Про фермерське господарство», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» , розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок; враховуючи Державний акт на право користування землею серія ПЛ № 37 від 26 лютого 1998 року, рішення Новоржицької селищної ради чотирнадцятої сесії восьмого скликання від 26.08.2021 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо поділу земельної ділянки, та розроблення проектів землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) членам СФГ «ВІТА» ;звернення громадян та засідання комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, земельних відносин, збереження навколишнього природного середовища, освіти, культури, охорони здоров’я, соціальної політики Новооржицька селищна рада

В И Р І Ш И Л А:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельних ділянок  для ведення фермерського господарства, код КВЦПЗ - 01.02 в розмірі земельних часток (паїв) членам селянського( фермерського) господарства «ВІТА» (код ЄДРПОУ 21053029), які розташовані на території Новооржицької селищної ради Лубенського району Полтавської області,  за межами с. Остапівка, Лубенського району Полтавської області.

2.Вважати, що земельні ділянки, зазначені в цьому рішенні, є сформованими та належать на праві комунальної власності Новооржицькій селищній територіальній громаді в особі Новооржицькій селищної ради

3.Припинити гр. Улитко Віталію Васильовичу право постійного користування земельною ділянкою площею 24,4000 га, що знаходиться на території Новоржицької селищної ради Лубенського району Полтавської області,  за межами с. Остапівка, Лубенського району Полтавської області, у зв’язку з розпаюванням та передачею даної земельної ділянки у власність членам селянського (фермерського) господарства «ВІТА», державний акт на право постійного користування землею серія ПЛ № 37 від 26 лютого 1998 року вважати таким що втратив чинність.

 

4.Передати у власність гр.  Улитко Ларисі Богданівні члену С(Ф)Г «ВІТА» земельну ділянку у розмірі земельної частки (пай) площею 4,8800 га для ведення фермерського господарства (землі сільськогосподарського призначення КВЕД 01.02.) кадастровий номер 5322885700:07:002:0018 за межами населеного пункту с. Остапівка, Лубенського району Полтавської області.

5.Передати у власність гр.  Улітко Вадиму Віталійовичу члену С(Ф)Г «ВІТА» земельну ділянку у розмірі земельної частки (пай) площею 4,8800 га для ведення фермерського господарства (землі сільськогосподарського призначення КВЕД 01.02.) кадастровий номер 5322885700:07:002:0016 за межами населеного пункту с. Остапівка, Лубенського району Полтавської області.

6.Передати у власність гр.  Улітко Марині Миколаївні члену С(Ф)Г «ВІТА» земельну ділянку у розмірі земельної частки (пай) площею 4,8800 га для ведення фермерського господарства (землі сільськогосподарського призначення КВЕД 01.02.) кадастровий номер 5322885700:07:002:0017 за межами населеного пункту с. Остапівка, Лубенського району Полтавської області.

7.Передати у власність гр.  Отченашенко Віталіні Віталіївні члену С(Ф)Г «ВІТА» земельну ділянку у розмірі земельної частки (пай) площею 4,8800 га для ведення фермерського господарства (землі сільськогосподарського призначення КВЕД 01.02.) кадастровий номер 5322885700:07:002:0019за межами населеного пункту с. Остапівка, Лубенського району Полтавської області.

8.Передати у власність гр.Завадській Марині Віталіївніxлену С(Ф)Г «ВІТА» земельну ділянку у розмірі земельної частки (пай) площею 4,8800 га для ведення фермерського господарства (землі сільськогосподарського призначення КВЕД 01.02.) кадастровий номер 5322885700:07:002:0015 за межами населеного пункту с. Остапівка, Лубенського району Полтавської області.

9.Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, земельних відносин, збереження навколишнього природного середовища, освіти, культури, охорони здоров’я, соціальної політики.

 

 

         Селищний голова                                                                      Анатолій ТІТЕНКО                      

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь