Новооржицька громада
Полтавська область, Лубенський район

рішення селищної ради №69 «Про розгляд та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. Никоненко Людмилі Вікторівні»

Кількість переглядів: 2
Скликання: 8 скликання
Сесія: 50 сесія восьмого скликання
Тип документу: рішення селищної ради
Дата прийняття: 23.02.2024
Дата оприлюднення: 04.03.2024
Номер документу: 69
Назва документу: Про розгляд та затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. Никоненко Людмилі Вікторівні
Прикріплені файли:

      

 

НОВООРЖИЦЬКА    СЕЛИЩНА     РАДА

ЛУБЕНСЬКОГО РАЙОНУ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ                           Пятдесята  сесія  восьмого  скликання

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

23 лютого 2024 року                         смт Новооржицьке                                                   № 69

 

Про розгляд та затвердження

проекту землеустрою щодо відведення

земельної ділянки для будівництва та

обслуговування будівель торгівлі

гр. Никоненко Людмилі Вікторівні

 

     Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 12, 38, 39, 79-1, 81, 91, 96, 125, 126 Земельного кодексу України, статей 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 19, 20, 22, Закону України «Про землеустрій», статті 21 Закону України «Про державний земельний кадастр», розглянувши заяву гр. Никоненко Людмили Вікторівни про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у землі для будівництва та обслуговування будівель торгівлі та поданий проект, враховуючи пропозицію постійної комісії з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, земельних відносин, будівництва, архітектури та просторового планування, збереження навколишнього природного середовища, освіти, культури, охорони здоров’я, фізичного виховання та соціальної політики, селищна рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється із земель «Для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) у землі «Для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» площею 0,0825 га кадастровий номер 5323683001:01:028:0002, яка розташована за адресою с.Лазірки вул. Широка,30.

2.Зобов’язати гр.Никоненко Людмилу Вікторівну зареєструвати речове право на земельну ділянку у встановленому порядку, неухильно виконувати обов’язки власників земельних ділянок відповідно до статті 91 Земельного кодексу України.

3.Спеціалісту II-ї категорії відділу земельних ресурсів та екологічних питань внести зміни в земельно-облікові документи.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань комунальної власності, інфраструктури, транспорту, житлово-комунального господарства, земельних відносин, будівництва, архітектури та просторового планування, збереження навколишнього природного середовища, освіти, культури, охорони здоровя, фізичного виховання  та  соціальної  політики.

 

 

 

 

Селищний  голова                                                   Анатолій   ТІТЕНКО

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь